Историята за Тезей

cropped-35755790_10156484738076719_7075395064616189952_n

Привет на всички 🙂

Пиша този пост, защото вероятно ще настъпи объркване с пускането на една история на части. Историята, която започна като Рубинът, макар това да беше откъс (началото самО реши да стартира с него 😉 ) вече си има самостоятелна страничка, в която ще си се развива съвсем подредено. Надявам се 🙂 Нямах никакво намерение да става така, но самата история напира да бъде разказана и затова ѝ отделям това пространство. Тъй като е доста упорита и своенравна дори и в огромната си част завършена, тя вече търпи промени, които са доста напред в текста и до които вие вероятно ще стигнете по-натам (без да разберете :))).

Ако ви е интересна и не ви дразни това, че не е изсипана наведнъж (аз съвсем честно бих се подразнила, защото си имам темпо на четене и не обичам друг да ми го задава), може да я следите на този линк

или като отидете в главното меню, тя се подвизава с първоначалното си име „Огледалото на Тезей“.

Това не е точно моят начин на споделяне – на части и промени в последния момент, но тъй като може би ще е вариантът да приключа окончателно с промените и редакциите на този дълъг разказ, искам или не, той ще се развива пред очите ви.  За което предварително се извинявам за груби грешки или неточности.

В блога мисля да продължа да публикувам отново откъси, нямам представа как ще се случва това все още.

Независимо колко от вас ще следят историята и на колко ще им хареса, ми се иска да приемете това като експеримент, както смятам да направя и аз 🙂 Надявам се да се наслаждавате заедно с мен, ако ли не, никак няма да се разсърдя ако посветите времето си на далеч по-доказали се и интересни истории на знайни и незнайни автори. За първите ще има също нова страничка, в която мисля да записвам любимите си цитати, защото от доста време искам да ги събера на едно място. Така че, там ще можете да припознаете любима книга или пък да попаднете на нова, която ще ви плени чрез кратките думички, които съм избрала да запазя за себе си.

Благодаря предварително за търпението на търпеливите, а на нетърпеливите – съжалявам 😉 🙂

Enjoy! и до скоро!

2 мнения за “Историята за Тезей

    1. хихи, нали :)) Мерси много за подкрепата и дано не се превърне в зомбирано-подобно същество моя експеримент ;)) Аз също много вярвам в това да пробваш различни и нови неща, правя го непрекъснато в различни сфери, но се усещам, че все още имам теми и области, в които ме е страх. Но тъй като животът е най-голямата игра или я играеш, или стоиш в ъгъла и само наблюдаваш, затова тези страхове са безпредметни. А ти като човек, който е на „ти“ с игрите най-добре разбираш и това, и смисъла на експериментите, затова и можеш да ги оцениш подобаващо 🙂 Благодаря ти много 🙂 хубаво е като срещнеш съмишленик 🙂

      Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s